DUTCH DESIGN WEEK 2023Fotograaf Lotte SchranderTijdens Dutch Design Week 2023 heb ik mijn afstudeerproject De Kleur van Afval gepresenteerd. 

St.Joost School of Art & Design had een stand gehuurd om een platvorm te bieden aan net afgestudeerden en ook zodat ze konden laten zien waar de studie New Design & Attitudes voor staat.

Ik heb nieuw werk gemaakt en heb mijn project op een andere manier gepresenteerd. 


Fotograaf: Lotte Schrander
Van mijn afstudeer project had ik nog een beetje pigment en inkt over. Van deze restjes heb ik nog zo veel mogelijk gemaakt.

Door dat we moesten presenteren op een soort podium dat van twee kanten te bekijken is wilde ik graag ook aan beide kanten posters kunnen laten zien.

Ik ben nieuwe posters gaan zeefdrukken en visitekaartjes. Na dat ik deze had gedrukt had ik nog genoeg over dus ben ik ook mijn oude posters overnieuw gaan doen, omdat deze minder strak waren dan de nieuwe. 


Omdat we met meerdere mensen samen werkte en ook als een geheel moesten presenteren was het belangrijk om eenheid uit te stralen. 

Om mijn idee voor de presentatie zo duidelijk mogelijk te kunnen vertellen aan de anderen ben ik een manquette gaan bouwen. 


Fotograaf: Lotte Schrander